Afspraak aanvragen

Uw gegevens

Locatie Heemstede

proffesional podotherapie heemstede locatie

Podotherapeut in Heemstede

Professional Podotherapie bevindt zich in het verzamelgebouw van Kantoor Heemstede.

proffesional podotherapie heemstede

De locatie

De praktijk is gevestigd in de linker vleugel op de eerste verdieping. Deze is met de lift te bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid naast het gebouw. Hier kunt u zowel uw auto, brommer of fiets kwijt. Er stoppen meerdere bussen bij de halte Wipperplein Heemstede. Voor meer informatie voor het openbaar vervoer kunt u naar www.9292ov.nl

Laten behandelen?

Jouw stap naar Professional Podotherapie in Heemstede

Het is verrassend hoe vaak we de gezondheid van onze voeten als vanzelfsprekend beschouwen, totdat er iets misgaat. Als je ooit pijn of ongemak in je voeten hebt ervaren, weet je hoezeer dit je dagelijkse leven kan beïnvloeden. Dan kan de stap naar Professional Podotherapie in Heemstede de juiste zijn.

Vraag advies aan de podotherapeut

Heb je je ooit afgevraagd wat die ongemakkelijke steek in je voet is? Of waarom je altijd blaren op dezelfde plek krijgt? Een podotherapeut kan je hierbij helpen. Dit zijn zorgprofessionals gespecialiseerd in het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van voetproblemen. En het gaat niet alleen om de voet zelf. Jouw benen, knieën, heupen en rug kunnen allemaal worden beïnvloed door hoe je loopt.

Een podotherapeut helpt niet alleen bij het oplossen van specifieke klachten, maar kan je ook adviseren over de juiste schoenen, jouw looptechniek en zelfs op maat gemaakte inlegzolen aanbieden.

Verschil podotherapeut en podoloog

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een podoloog en een podotherapeut.

Een podoloog richt zich voornamelijk op de preventieve kant en het aanmeten van steunzolen. Ze zijn vaak de eersten die problemen opmerken en kunnen doorverwijzen naar een podotherapeut voor verdere behandeling. De titel “podotherapeut” is beschermd en vraagt om een specifieke, erkende opleiding, terwijl de titel “podoloog” dit niet is.

Bezoek Professional Podotherapie Heemstede

Professional Podotherapie in Heemstede is gevestigd in het complex ‘Kantoor Heemstede’. De praktijk is gevestigd in de linkervleugel op de eerste verdieping en is met de lift bereikbaar. ‘Kantoor Heemstede’ is niet zomaar een kantoorcomplex. Zijn architectuur combineert zowel historische als moderne elementen, wat een unieke uitstraling geeft die perfect aansluit bij de missie van Professional Podotherapie: een combinatie van beproefde methoden met de nieuwste technieken.

Makkelijke parkeren

‘Kantoor Heemstede’ heeft een ruime parkeerplaats waar je jouw auto gemakkelijk en veilig kunt parkeren. Zo kun je je volledig concentreren op je afspraak en hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen.

Voeten verdienen de best mogelijke zorg

Voeten zijn wonderbaarlijk complex en verdienen de best mogelijke zorg. Of je nu een sporter bent, een kantoormedewerker, of gewoon iemand die zijn voeten in topconditie wil houden, Professional Podotherapie in Heemstede staat voor je klaar.

De volgende keer dat je voetklachten hebt, of gewoon advies wilt over de gezondheid van jouw voeten, weet je waar je naartoe moet. We verwelkomen je graag de praktijk. Zet de eerste stap naar gezondere voeten en een beter welzijn.