Afspraak aanvragen

Uw gegevens

Medisch Centrum de Vroonen

Podotherapeut in Sint Pancras

Professional podotherapie is gevestigd in het Medisch Centrum de Vroonen, op de begane grond aan de rechterkant.

De locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. U kunt hier gratis parkeren. Ook kunt u hier uw motor, brommer of fiets kwijt. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 10-15 min lopen. Voor meer informatie voor het openbaar vervoer kunt u naar www.9292ov.nl

U hoeft zich bij binnenkomst niet te melden, u mag plaats nemen in de wachtruimte op de begane grond, daar zult u worden opgehaald.

Laten behandelen?

Podotherapie in het hart van Sint Pancras: Jouw voeten in goede handen

Wanneer je naar jouw voeten kijkt, zie je waarschijnlijk niet meteen het belang van deze twee onderdelen van je lichaam. Maar bedenk eens hoeveel kilometers je erop loopt, rent, danst of springt. Jouw voeten dragen je letterlijk door het leven. Bij Professional Podotherapie Sint Pancras, gevestigd in Medisch Centrum de Vroonen, begrijpen we dit als geen ander.

Een bezoek aan de podotherapeut

Podotherapie is een specialisatie binnen de gezondheidszorg die zich volledig richt op het onderzoeken, behandelen en voorkomen van voet-gerelateerde klachten. Denk hierbij niet alleen aan het behandelen van voetafwijkingen, maar ook aan klachten die voortkomen uit een verkeerde voetstand, zoals knie-, heup-, of rugklachten.

Als je bij ons komt met bijvoorbeeld pijn bij het lopen, overmatige eeltvorming of klachten bij het sporten, gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Door een grondige analyse van jouw voetstand en looppatroon, kunnen we een behandelplan op maat maken. Dit kan variëren van speciaal ontworpen inlegzolen en voetadviezen tot specifieke oefeningen om je voetfunctie te verbeteren.

Verschil tussen een podoloog en podotherapeut

In sommige landen is er een duidelijk onderscheid tussen de opleiding en bevoegdheden van een podoloog en een podotherapeut. Een podotherapeut heeft vaak een uitgebreidere medische opleiding gevolgd en kan daarom complexere voet- en houdingsproblemen behandelen. Bovendien mag een podotherapeut in sommige landen ook medische behandelingen uitvoeren, zoals het verwijderen van likdoorns of het behandelen van voetwonden bij diabetespatiënten. Een podoloog focust zich vooral op de preventie en het verlichten van klachten met behulp van steunzolen, schoenadvies en eenvoudigere behandelingen.

Medisch Centrum de Vroonen: Een centrale plek voor zorg

Wanneer je ons medisch centrum binnenstapt, voel je meteen dat het hier draait om integrale zorg. Medisch Centrum de Vroonen is niet zomaar een medisch centrum. Het is een samenwerkingsverband van diverse specialisten onder één dak. Dit betekent dat, mocht het nodig zijn, er makkelijk overlegd kan worden met andere specialisten. Dit komt de kwaliteit van de zorg ten goede en zorgt ervoor dat jij als patiënt altijd centraal staat.

De locatie in Sint Pancras is modern, toegankelijk en straalt een kalme sfeer uit. Hierdoor voel je je meteen op je gemak, wat natuurlijk belangrijk is wanneer je medische zorg zoekt.

Parkeren: Makkelijk en dichtbij

We begrijpen dat wanneer je een afspraak hebt bij een medisch specialist, je niet ook nog eens wilt stressen over het vinden van een parkeerplek. Gelukkig hebben we daar bij Medisch Centrum de Vroonen goed over nagedacht. De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid, direct naast het gebouw. Hier kun je jouw auto gemakkelijk en gratis parkeren, zodat je zonder zorgen naar jouw afspraak kunt.

Jouw voetgezondheid is onze prioriteit

Bij Professional Podotherapie Sint Pancras staan we elke dag klaar om ervoor te zorgen dat jij zonder voetklachten door het leven kunt gaan. Of je nu topsporter bent, een drukke moeder, of gewoon iemand die graag lange wandelingen maakt – jouw voeten verdienen de beste zorg.

Heb je klachten of vragen over je voeten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw voeten. Bij Professional Podotherapie Sint Pancras staan we voor je klaar.