Afspraak aanvragen

Uw gegevens

Medisch Centrum Heemskern

Podotherapeut in Heemskerk

Professional Podotherapie is gevestigd in het Medisch Centrum Heemskerk, in het fysiotherapie gedeelte van Fysiotherapie ‘t Hart van Heemskerk. De praktijk is gevestigd op de eerste etage en is ook met de lift bereikbaar. Dit is boven de Dekamarkt aan de kerkweg.

De locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage die zich direct onder het medisch centrum, aan de Ruysdaelstraat (verdieping -2) bevindt. In de parkeergarage kunt u het eerste uur gratis parkeren. De dichtstbijzijnde busstop bevindt zich aan de ruysdaelstraat, hier stopt bus 79 en 573. Voor meer informatie voor het openbaar vervoer kunt u naar www.9292ov.nl .

U hoeft zich bij binnenkomst niet te melden, u mag plaats nemen in de wachtruimte, daar zult u worden opgehaald door de podotherapeut.

De Fysiotherapie praktijk heeft een ruim scala aan therapieën (zoals manueel therapie, kinder fysiotherapie, oncologie fysiotherapie en oedeem therapie) voor meer informatie over de fysiotherapie gaat u naar http://www.hartvanheemskerk.nl.

Laten behandelen?

Jouw voeten, onze zorg: Professional Podotherapie Heemskerk

Je hebt vast wel eens van podotherapie gehoord, maar weet je ook wat het precies inhoudt? Als je last hebt van je voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan dit te maken hebben met de stand van je voeten of de manier waarop je loopt. Een podotherapeut is dé specialist op het gebied van voeten. Wij analyseren, behandelen en adviseren bij klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon.

Maar onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot het fysieke. We kijken ook naar jouw levensstijl, de soort schoenen die je draagt, je beroep en je sportactiviteiten. Dit alles helpt ons bij het opstellen van een individueel behandelplan. Denk bijvoorbeeld aan speciale zooltjes, schoenadvies, oefentherapie of een wondbehandeling.

Verschil tussen een podoloog en podotherapeut

Het verschil tussen een podoloog en een podotherapeut is voornamelijk te vinden in opleidingsniveau, bevoegdheden en de focus van hun werkzaamheden. Hoewel ze beide gespecialiseerd zijn in voet-gerelateerde zorg en problemen met de voet, zijn er belangrijke verschillen. Een podotherapeut mag medische behandelingen uitvoeren terwijl een podoloog zich meer bezighoudt met preventie en het verlichten van klachten door bijvoorbeeld steunzolen en schoenadvies.

Het Medisch Centrum Heemskerk: Meer dan alleen een locatie

Je vindt ons in het Medisch Centrum Heemskerk, een modern en multidisciplinair gezondheidscentrum. Dit complex huisvest naast ons ook andere gezondheidsspecialisten. Dat betekent dat je, als het nodig is, makkelijk kunt doorverwijzen of samenwerken met andere disciplines. Het is niet zomaar een gebouw; het is een plaats waar gezondheid, welzijn en samenwerking centraal staan.

Zodra je het centrum binnenstapt, voel je de professionele en tegelijkertijd warme sfeer. Je merkt dat er met passie en zorg wordt gewerkt aan jouw welzijn. De moderne inrichting, heldere bewegwijzering en vriendelijk personeel zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt.

Parkeren zonder zorgen

Kom je met de auto? Dan wil je natuurlijk weten hoe het zit met parkeren. Niets is zo frustrerend als eindeloos rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek. Gelukkig is het parkeren bij het Medisch Centrum Heemskerk goed geregeld. Er is een ruime parkeergelegenheid direct naast het gebouw. Dus geen eindeloos gezoek, en geen lange wandeltochten. Je stapt uit je auto en binnen enkele stappen sta je binnen.

Jouw voeten verdienen aandacht

Of je nu komt voor een check-up, klachten hebt, of simpelweg meer wilt weten over jouw voeten en looppatroon; bij Professional Podotherapie staan we voor je klaar. Jouw voeten dragen je elke dag, overal naartoe. Ze verdienen de beste zorg en aandacht. En dat is precies wat wij jou bieden in het Medisch Centrum Heemskerk.

Kom je binnenkort langs? We kijken uit naar jouw bezoek en zullen er alles aan doen om jouw voeten de zorg te geven die ze verdienen.

Gespecialiseerde zorg

Het diagnostisch onderzoek duurt 45 tot 60 minuten. Bestaande klachten worden in kaart gebracht en verschillende lichamelijke onderzoeken worden uitgevoerd. Op basis van de symptomen en het onderzoek zal een diagnose gesteld worden en een passende behandeling worden geadviseerd. Wij maken gebruik van innovatieve 3D-meettechnieken om op maat gemaakte producten, zoals therapeutische inlegzolen, te produceren. Naast onze reguliere behandelplannen zijn wij gespecialiseerd in voetverzorging voor diabetespatiënten.

Maak een afspraak zonder verwijzing Podotherapie is een direct toegankelijk beroep, wat betekent dat u een specialist kunt zien zonder verwijzing van uw huisarts. Klik hier om een afspraak te maken of bel 085-0290556.

Onze praktijken zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Sinds 2019 zijn wij beloond met het NVvP praktijkkeurmerk met een beoordeling van 9,5.