Afspraak aanvragen

Uw gegevens

Medisch Centrum Heemskern

Podotherapeut in Heemskerk

Professional Podotherapie is gevestigd in het Medisch Centrum Heemskerk, in het fysiotherapie gedeelte van Fysiotherapie ‘t Hart van Heemskerk. De praktijk is gevestigd op de eerste etage en is ook met de lift bereikbaar. Dit is boven de Dekamarkt aan de kerkweg.

De locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage die zich direct onder het medisch centrum, aan de Ruysdaelstraat (verdieping -2) bevindt. In de parkeergarage kunt u het eerste uur gratis parkeren. De dichtstbijzijnde busstop bevindt zich aan de ruysdaelstraat, hier stopt bus 79 en 573. Voor meer informatie voor het openbaar vervoer kunt u naar www.9292ov.nl .

U hoeft zich bij binnenkomst niet te melden, u mag plaats nemen in de wachtruimte, daar zult u worden opgehaald door de podotherapeut.

De Fysiotherapie praktijk heeft een ruim scala aan therapieën (zoals manueel therapie, kinder fysiotherapie, oncologie fysiotherapie en oedeem therapie) voor meer informatie over de fysiotherapie gaat u naar http://www.hartvanheemskerk.nl.

Laten behandelen?