Afspraak aanvragen

Uw gegevens

Medisch Centrum Summertown Zaandam

professional podotherapie medisch centrum_summertown

Podotherapeut in Zaandam

Professional Podotherapie heeft meerdere praktijken in Noord-Holland waaronder een locatie gevestigd in het Medisch Centrum Summertown op De Weer 82 in Zaandam. U kunt bij binnenkomst de bordjes volgen naar de eerste etage, er is tevens een lift aanwezig. U hoeft zich bij binnenkomst niet te melden, u mag plaats nemen in de wachtruime, daar zal u worden opgehaald door de podotherapeut.

podotherapie zaandstad

De locatie

Professional Podotherapie is gevestigd in het medisch centrum Summertown in Zaandam. Het medisch centrum is gelegen op de hoek van de Vermiljoenweg en De Weer. Het medisch centrum is zoals u hierboven kunt zien oranje van kleur, en heeft op de begane grond een apotheek.

Om bij het medische centrum te komen met de auto, dient u de ingang te nemen die gelegen is aan De Weer.
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. U kunt hier gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken. Voor meer informatie voor het openbaar vervoer  www.9292ov.nl .

In het medisch centrum bevinden zich veel verschillende medische disciplines. Zo hebben we o.a. de Huisartsenpraktijk van dokter Kiel, Livit orthopedie, Fysiotherapie “De Weer”, Pedicure praktijk Happy Feet, G. Zwart Oefentherapie. Dit zijn allemaal losse praktijken in het verzamelpand. Indien u bij een van deze praktijken een afspraak wilt maken, adviseren wij hun praktijk hiervoor te contacten. Voor meer info over de praktijken, beschikbare therapieën kunt u vinden op Medisch Centrum Summertown.

Laten behandelen?

Stap voor stap naar gezonde voeten in Zaandam

Voeten dragen ons door het leven. Ze ondersteunen onze bewegingen, brengen ons van A naar B en stellen ons in staat om te dansen, springen, lopen en zoveel meer. Maar wat als je voeten klachten hebben? Dan is het tijd om een bezoek te brengen aan Professional Podotherapie locatie Zaandam in het medisch centrum Summertown.

Heb je last van pijn- of voetklachten?

Wanneer je last hebt van voetklachten of pijnklachten die veroorzaakt worden door een verkeerde voetstand of looppatroon, dan ben je bij een podotherapeut aan het juiste adres. Bij Professional Podotherapie in Zaandam werken we met een gespecialiseerd team om jouw voeten de zorg te geven die ze verdienen.

1. Diagnostiseren: Onze eerste taak is het diagnosticeren van voet- en loopgerelateerde klachten. Dit kan variëren van een ingegroeide teennagel tot pijnlijke eeltvorming en van hielspoor tot klachten die verband houden met reuma of diabetes.

2. Behandelen: Na de diagnose wordt een behandelplan op maat opgesteld. Dit kan bestaan uit advies over geschikt schoeisel, het vervaardigen van op maat gemaakte zooltjes of het behandelen van huid- en nagelaandoeningen.

3. Preventie: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom geven we je ook advies over hoe je voetklachten in de toekomst kunt voorkomen of verminderen.

Wanneer naar een podotherpeut of podoloog?

De podotherpeut is een officieel paramedicus met behaalde Bacherlor Degree. Daar zit het grote verschil met de podoloog. Bij Profossional Podoherapie werken enkel erkende podotherapeuten.

De podoloog is ook een specialist op het gebied van voeten. De podoloog houdt zich bezig met het voorkomen, herkennen en behandelen van voetfunctiestoornissen en voetklachten. Ook de klachten of afwijkingen die door een abnormaal functioneren van de voet kunnen ontstaan (bijvoorbeeld aan de hoger gelegen knie, heup of rug). De podoloog kan advies geven over aangepaste steunzolen of orthopedische inlegzolen maar ook over het juiste schoeisel.

De ideale locatie voor voetzorg

Professional Podotherapie Zaandam bevindt zich in een modern en goed uitgerust complex. Hier combineer ik de nieuwste technologieën met een persoonlijke benadering om voor elke voet een passende oplossing te vinden. Je zult je direct thuis voelen in de lichte en uitnodigende praktijkruimtes.

En het mooiste? De locatie is makkelijk bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto.

Zorgeloos parkeren

Parkeren kan een uitdaging zijn, vooral als je al voetklachten hebt. Gelukkig hebben wij aan alles gedacht. Direct naast ons complex is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Hierdoor kun je zonder zorgen jouw auto kwijt en is het maar een korte, pijnloze wandeling naar de praktijk.

Waarom kiezen voor Professional Podotherapie Zaandam?

Voeten zijn het fundament van ons lichaam. Ze verdienen de beste zorg. Bij Professional Podotherapie Zaandam sta jij als patiënt centraal. Met mijn kennis, ervaring en passie voor het vak, zorg ik ervoor dat je weer pijnvrij kunt bewegen.

Dus of je nu last hebt van eenvoudige of complexe voetklachten, bij Professional Podotherapie Zaandam ben je aan het juiste adres.