Afspraak aanvragen

Uw gegevens

Over Professional Podotherapie

De voetspecialist van Noord-Holland sinds 2013

Professional Podotherapie is een paramedische praktijk gericht op het verhelpen van pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Hiermee wordt zowel de voet, enkel, knie, heup en onderrug bedoelt. De praktijk heeft meerdere locaties in Noord-Holland.

Naast onze reguliere behandeltrajecten zijn wij gespecialiseerd in het screenen van diabetische patiënten die voetzorg nodig hebben. Wij hebben een samenwerking met een grote groep medische pedicures in de regio Noord-Holland. Daarnaast zijn wij gecontracteerd met alle grote verzekeraars om deze specialistische voetzorg uit te mogen voeren.

Steven Smit en Mary Daza-Smit, eigenaren van de huidige B.V. zijn beide geregistreerd podotherapeut na het behalen van de bachelor Podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven in 2013.

Professional Podotherapie is opgericht in 2014 in Zaandam. Op dat moment gevestigd in een fysiotherapie praktijk. In 2015 verhuisde de praktijk naar Medisch Centrum Summertown in Zaandam. Daarnaast opende in 2015 de praktijk in Heemskerk in Medisch Centrum Heemskern. De praktijk groeide in 2016 door de samenwerking met verschillende huisartsenpraktijken in Zaandam. Momenteel is Professional Podotherapie een dagdeel per week werkzaam in twee samenwerkende huisartsenpraktijken. Ook opende in dat jaar de praktijk in Sint Pancras. Gevestigd in Medisch Centrum de Vroonen. Sinds 2017 is er een samenwerking tot stand gekomen met huisartsenpraktijk Sonnenberg in Broek op Langedijk, waar een dag per week een podotherapeut werkzaam is.

In 2019 heeft Professional Podotherapie een audit gehad van de NVvP en een praktijkkeurmerk mogen ontvangen met als eindcijfer 9,5.

Mary Smit Daza podotherapeut
Mary Smit-Daza

Praktijkeigenaar & Podotherapeut

Steven Smit

Praktijkeigenaar & Podotherapeut

Astrid professional podotherapie
Astrid

Praktijkassistente

Mariean

Telefoniste

Jeanne

Telefoniste